Electra Glide™ Highway King 2023

Ikona štýlu.

Electra Glide Highway King 2023 v sebe nesie nostalgiu z dôb, kedy sa ešte cestovalo po malých cestičkách. Highway King je inšpirovaný ikonickým modelom FLH Electra Glide z roku 1968 a spája klasický štýl s moderným komfortom a výkonom.

Jednorázová séria

Číslované vydanie v počte 1750

Dve farebné prevedenia

Milwaukee-Eight® 114 V-Twin Engine

arrow_left arrow_right

Klasický štýl. Moderné vlastnosti a výkon.

Ponuka Farieb

Electra Glide Highway King pripomína úžasné dvojfarebné varianty dostupné v roku 1968 a je k dispozícii vo farbách Hi-Fi Magenta alebo Hi-Fi Orange s akcentmi v podobe bielych pruhov Birch White a čiernej džínsoviny.

Retro Detaily

Na oboch stranách predného blatníka je emblém s nápisom „Electra Glide“ a na palivovej nádrži je dobový znak z roku 1968.

Sedadlo & Predný Štít

Dvojfarebné odpružené jednomiestne sedadlo v kombinácii s farebne zladeným odnímateľným predným štítom poskytujú dokonalé pohodlie a štýl.

Chrómované Prvky

Chrómované oceľové vypletané kolesá, lišty sedadlových brašní a lemovanie blatníkov dopĺňajú dobový štýl spolu s pneumatikami s bielymi bočnicami.

Limitovaná Séria

Každý motocykel má na konzole laserom vypálené číslo v limitovanej sérii.

Motor Milwaukee-eight™ 114

Okamžitý príval krútiaceho momentu pri otočení rukoväťou plynu a charakteristický zvuk V-Twinu H-D.

Vylepšenia Bezpečnosti Pre Jazdca V Zákrutách

Vychutnaj si istotu, ktorú prináša elektronicky prepojený brzdový systém so sledovaním náklonu, Cornering-ABS, kontrola trakcie so sledovaním náklonu, kontrola preklzu kolesa pri rozjazde a asistent pre rozjazdy do kopca (VHC).

Pohodlie na cestách do diaľok.

Kolekcia Motocyklov Icons

Kolekcia Icons označuje výnimočný rad motocyklov Harley-Davidson inšpirovaných našimi najvýznamnejšími a najslávnejšími modelmi. Jedná sa o číslované motocykle v limitovanej edícii vyrobené len raz.

Electra Glide™ Highway King 2023

Naša tretia novinka v kolekcii motocyklov Icons, model Electra Glide™ Highway King 2023, je inšpirovaný nádhernou érou cestovania do diaľok.

ZOBRAZIŤ MOTOCYKEL

Request a Quote

Vyžaduje sa
Vyžaduje sa
Vyžaduje sa
Vyžaduje sa
Vyžaduje sa
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.